TR | EN
Önsöz: Yalın üretim felsefesiyle işimize ve geleceğimize değer katıyoruz

Herkese merhaba,

Özellikle son yıllarda artan iklim krizi ile birlikte sürdürülebilirlik ve sıfır atık anlayışları önem kazanmaya başladı. Buna bağlı olarak firmalar da daha yaşanabilir bir dünyaya katkı sağlamak adına çalışmalarını hızlandırdı. 

Bursalı olarak; her zaman daha sürdürülebilir ve teknolojik yönden gelişmiş bir geleceğe ulaşmayı kendimize gaye edindik. 

Bu çerçevede 2015 yılında benimsediğimiz yalın felsefeyi kültür haline getirerek bugünkü Bursalı Üretim Sistemi’ni (BÜS) oluşturduk. Değer zincirlerindeki israfı yok etme, tüm faaliyetleri değer yaratacak şekilde gerçekleştirme hedefi ile geliştirdiğimiz projemizle üretim sistemimizi güçlendirerek, yalın felsefeyi model aldık. Üretim faaliyetlerimizde israfı ve maliyetleri azaltarak, verimliliği ve kaliteyi daha da artırma hedefiyle hayata geçirilen ve operasyonel mükemmellik felsefemizde de önemli bir yer tutan BÜS projemiz ile sürdürülebilir başarıya odaklandık.

Yalın düşünceyi temel alarak gerçekleştirdiğimiz yenilikçi çalışmalarımız ve sürekli geliştirdiğimiz ürünlerimizle dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyoruz. 
Verimlilik artışı, yüksek kalitede ve çevre dostu üretim hedeflerini esas alarak, Ar-Ge çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Yalın üretim modeliyle işimize ve geleceğimize değer katmaya ve yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceğiz. 

Sevgi ve saygılarımla,

Alper Bursalı
Bursalı İcra Kurulu Başkanı

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması