TR | EN
Nesrin-Fuat Bursalı İlkokulu’nda “İlk” Mezuniyet Coşkusu

Bursa, 11.06.2015 -  Eğitime % 100 Destek Projesi kapsamında hayırsever işadamı Fuat Bursalı ve eşi Nesrin Bursalı’nın büyük katkılarıyla, Nilüfer İlçesi’nde hizmete açılan Nesrin-Fuat Bursalı İlkokulu’nda, 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında, 4.sınıftan mezun olan öğrencilerin mezuniyet coşkusu, doyasıya yaşandı.

2012 yılında yapımı tamamlanan ve 23 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, emekli ikramiyesiyle okulun yapımına destek olan Nesrin Bursalı ile Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı’nın destekleriyle ilçeye kazandırılan okuldaki “ilk” mezuniyet töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Fuat Bursalı, eşi Nesrin Bursalı ve Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Bursalı’nın da bizzat yer aldığı mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, öğrencilerin okul bahçesinde gerçekleştirdiği vals gösterisi, törene ilgi gösteren velilerden büyük alkış aldı.

Dans gösterisinin ardından kürsüye çıkarak öğrencilere ve velilere seslenen Fuat Bursalı, ilk mezunlarını veren okulda bu heyecana tanıklık etmekten dolayı, büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, okulu başarıyla tamamlayarak yaşamlarında önemli bir basamağı geride bırakan tüm öğrencileri ve onlara destek olan ailelerini yürekten kutladı.

“Sosyal Sorumluluğun Yürekten Hissedilmesi Gerektiğine İnanıyoruz”

Velilerin duygularını çok iyi anladığını belirten Bursalı, “Siz velileri çok iyi anlıyorum çünkü bizlerin de çocukları var. Aynı heyecanı bizler de yaşadık. Eşimle beraber, geleceğimiz olan çocuklarımıza çok önem verilmesi gerektiğine ve sosyal sorumluluk olgusunun, yürekten hissedilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çocuklara yapılan her yatırım, ailemizin ve ülkemizin geleceğidir” şeklinde konuştu.

“Her Mezuniyet Bir Başka Basamağın Başlangıcı”

Fuat Bursalı’nın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan okul müdürü Necati Bilgin de, bir anne ve baba şefkatiyle kucaklayarak büyüttükleri bir nesli uğurlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocuklara gösterdikleri ilgi ve sevgi için tüm ailelere teşekkür etti.

Çocuklara yönelik olarak da, “Her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Sizlerin gelecekte; bizleri, okulumuzu ve ailenizi, en iyi şekilde temsil edeceğinize daim inancım tam. Sağlığınıza dikkat ederek, mutlu, ahlaklı ve başarılı bireyler olmanızı, değerlere ve topluma bağlı olmanızı diliyorum” diyerek, mezun olan tüm öğrencileri kutladı.

“İnsan Olmak Adına Çok Şey Öğrendiler”

Okul müdürünün ardından veliler adına kürsüye çıkan Engin Sağdilek de, böylesine güzel bir okulu bölgeye kazandırdıkları için Bursalı ailesine teşekkürlerini iletirken, bu gecenin başkahramanları olan çocukların, hayatlarındaki ilk eğitimleri başarıyla tamamladıklarını söyleyerek, bilgi adına, insan olmak adına birçok şey öğrenen tüm öğrencileri, mezuniyetlerinden ötürü tebrik etti.

“Öğrenciler Başarı Belgelerine Kavuştu”

Konuşmaların ardından Prusa Sanat Master Grubu gösterisi gerçekleştirilirken, ardından tüm öğrencilere başarı belgeleri dağıtıldı.

Fuat Bursalı ve Nesrin Bursalı, çocukları tek tek kutlayarak başarı belgelerini takdim ederken, yemin töreninin ardından, kep atma ile etkinlik devam etti.

Gecenin sonunda, piyano resitali ve konser verilirken, öğrenciler ve veliler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması