TR | EN
‘Bursalı Grubu’ndan Kızılay’a Tam Destek

20.02.2016 - 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; tekstilden dış ticarete, turizmden gayrimenkul geliştirmeye, inşaattan madenciliğe kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Kızılay ile işbirliği yaparak önemli bir kampanya gerçekleştirdi.

Bursalı Grubu’na bağlı Bursalı Tekstil fabrikasında yapılan organizasyona, Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı başta olmak üzere; yönetici kadrolarından çok sayıda isim de destek verdi.

Alper Bursalı : “Toplumsal Farkındalık Oluşturmayı Amaçlıyoruz”

Ekonomik alanda dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerin yanı sıra, içerisinde bulunduğu topluma değer katmayı amaçlayan çok sayıda sosyal sorumluluk çalışmasına da imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı; “Hedefimiz bu bağış kampanyası ile kan ve kök hücre bağışları konusunda farkındalık oluşturmak. Bugün burada tüm çalışma arkadaşlarımız da bağış kampanyasına katıldı. Umarım bu bağışların sayıları da her geçen gün artar. Ülkemizde birçok insan kan kaybına bağlı sebeplerden vefat ediyor. Aynı zamanda kök hücre bağışları konusunda da dünya standartlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Biraz çaba ile bu konuda çok başarılı sonuçlar alınabilir” dedi.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması