TR | EN
Bursalı Dış Ticaret ‘İhracatın Yıldızları’na Damga Vurdu

16.04.2016 - 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; tekstilden dış ticarete, turizmden gayrimenkul geliştirmeye, inşaattan madenciliğe kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, faaliyet gösterdiği her sektörde başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bursalı Grubu şirketlerinden Bursalı Dış Ticaret,  Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ve Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği işbirliğinde düzenlenen ve Bursa ekonomisine sağladığı yüksek katkıların yanı sıra; ihracat hacmiyle ülkemiz ekonomisine ciddi katma değer sağlayan firmaların ödüllendirildiği ‘İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde iki dalda ödül alarak geceye adeta damgasını vurdu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen ve Bursa protokolünün ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği ödül töreninde Bursalı Dış Ticaret, ‘Altın’ ve ‘Bronz’ olmak üzere, çift dalda ödüle layık görülerek, sektördeki yüksek başarısını bir kez daha taçlandırdı.

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları’ ödül töreninde, Bursalı Dış Ticaret adına ödülleri Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Bursalı teslim alırken, organizasyonun ardından yaptığı açıklamayla da böylesine değerli ödüllere layık görülmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Sürekliliği Olan Başarıyı Önemsiyoruz”

Bursalı Grubu olarak, tüm faaliyet alanlarında olduğu gibi Bursalı Dış Ticaret ile de ülkemize ve sektöre kazanımlar sağlamaya devam etmek istediklerini vurgulayan Aykut Bursalı; “İhracat odaklı üretim anlayışımız doğrultusunda bugüne dek, yüksek kalite prensiplerimizle son tüketiciye en hızlı ve etkin çözümleri sunmaya gayret ederken, küresel düzeyde ürettiğimiz her ürün ve vermiş olduğumuz her hizmette, sürekliliği olan başarıları sağlamayı amaçladık. Bu tip değerli platformlar tarafından başarılarımızın meyvesini almak bizleri gelecek adına daha da fazla motive ediyor diyebilirim. Tüm faaliyetlerimizde ‘Bursalı Grubu’ isminin gücüyle, üst düzey sorumluluk göstererek adımlarımızı kararlı bir şekilde atmaktayız. Bizlere bu kıymetli ödülü layık gören herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması