TR | EN
Bursalı Grubu Ailesinden Renkli İftar Buluşması

Bursa, 21.06.2016 - 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; tekstilden dış ticarete, turizmden gayrimenkul geliştirmeye kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, geleneksel iftar organizasyonu kapsamında çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Podyum Davet’te düzenlenen ve yaklaşık 1500 kişinin yer aldığı iftar buluşmasında; Bursalı Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alper Bursalı ve Aykut Bursalı da misafirleri yalnız bırakmadı.

Bursalı Grubu Ailesi Her Geçen Gün Büyüyor

Bursalı Grubu iftarında, Ramazan ayının birleştirici yönü bir kez daha ön plana çıkarken, oruçların açılmasından sonra misafirlere seslenen Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, büyük katılımla gerçekleşen iftardan esinlenerek, Bursalı Grubu ailesinin her geçen gün daha da büyüyüp, güçlendiğine vurgu yaptı.

Alper Bursalı; “Bursalı Grubu olarak, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde çıtayı en yükseğe koyarak, kurulduğumuz günden bu yana, ‘sürdürülebilir başarı’ odaklı çalışmalar yürütüp, global düzeyde ‘değer yaratan’ yaklaşımlar sergileme gayreti içerisinde olduk. Bu doğrultuda, salt ekonomik faaliyetler ekseninde değil; içerisinde yaşadığımız topluma ve çevreye değer katacak çalışmalar içerisinde yer alarak da sektörün küresel bir oyuncusu olmanın tüm gerekliliklerini, aynı ölçüde yerine getirmekteyiz. Bu güzel buluşma vesilesiyle, başta sizlerin olmak üzere; ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Tasavvuf eserleri gönüllere dokundu”

Bursalı Grubu’nun düzenlediği iftar organizasyonunda, Bursalı usta sanatçı Mürşit Kavurmacı da Tasavvuf Musikisi eserlerini kendine özgü yorumlarıyla seslendirerek, geceye ayrı bir renk kattı.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması