TR | EN
Bursalı Tekstil Üretim Sisteminde Yeni Dönem

Bursa, 03.01.2017 - Bursalı Tekstil, AR-GE öncelikli üretim modeliyle sektöre değer katacak inovatif ürünler geliştirmeye devam ederken, üretimde verimliliği artıracak çalışmalar konusunda da hız kesmiyor.

Bursalı Tekstil bu doğrultuda, üretim faaliyetlerinde israfı ve maliyetleri azaltarak, verimliliği ve kaliteyi daha da artırma hedefiyle hayata geçirdiği ve operasyonel mükemmellik felsefesinde de önemli bir yer tutan “BÜS” planlamasını gün yüzüne çıkardı.

Know-how öncelikli AR-GE faaliyetleri, yüksek kalite teknoloji transferi, nanoteknolojik uygulamalar ve çevre dostu üretim hedeflerine yönelik dönüşüm faaliyetlerini sürdüren Bursalı Tekstil; tüm üretim süreçlerinde iş güvenliği, zaman, maliyet ve çevresel değerlerin korunması için verimliliğin artırılıp, israfın önlenmesi adına ‘Bursalı Tekstil Üretim Sistemi’ ismini verdiği bir program hazırlayarak, tüm çalışanlarının katılımıyla düzenlenen lansmanda bu programın detaylarını paylaştı.

Üretim faaliyetlerinin çok daha etkin ve verimli olması adına uygulanan yalın felsefe kapsamında, geleceğe yönelik yol haritasının paylaşıldığı lansman, DOSAB’taki üretim tesislerinde gerçekleştirildi. Bursalı Tekstil Üretim Sistemi ile daha kaliteli, rekabetçi, israfın ve maliyetin azaltıldığı, verimliliğin artırıldığı bir yapı hedefleniyor.

Mevcut İş Süreçlerimizde Çok Daha Başarılı Sonuçlar Elde Edeceğiz

Lansmanda çalışanlara seslenen Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, Bursalı Tekstil bünyesinde gerek operasyonel, gerekse de stratejik hamleler açısından büyük bir dönüşüm süreci başlattıklarını vurgulayarak; “Bursalı Tekstil Üretim Sistemi olarak hayata geçirdiğimiz uygulama kapsamında, ilerleyen süreçte çok daha verimli ve başarılı sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyoruz. AR-GE ve inovasyon öncelikli üretim modelini benimseyen Bursalı Tekstil olarak, devreye aldığımız Bursalı Tekstil Üretim Sistemi sayesinde, ülkemizin her zamankinden daha fazla üretmeye ihtiyacı olduğu şu dönemde, üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirerek, ürettiklerimizi daha geniş bir yelpazede pazarlama avantajını yakalamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ‘Kayıplara Işık Tut’ sloganı çerçevesinde, çalışanlara dağıtılan özel hazırlanmış fenerlerle toplu fotoğraf çekiminin yapıldığı lansman, şirket bünyesinde 10,15 ve 20’nci yıllarını dolduran çalışanlara ödül takdimiyle devam ederken, daha sonrasında ise üst yönetimin de katılımıyla, pasta kesimi gerçekleştirildi.

 

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması