TR | EN
Armakent

Şirketimiz, bu projeyi Bursa menşeili bir taahhüt şirketi ile Bursa’da gerçekleştirmiştir.

ARMAKENT, Nilüfer İlçesi, Yıldırım caddesi üzerinde ve İzmir yoluna 50 metre, Fatih Sultan Mehmet Kavşağına 250 metre mesafededir. Armakent / Beşevler projesi ile Nilüfer İlçesi, Yıldırım caddesinde, konumu ve sistemi ile farklı bir yapı grubu amaçlandı.

Projelendirmede ana unsur olarak, daha fazla yeşil alan ve daha fazla ortak yaşama alanı düşüncesiyle hareket edildi.

Bu düşünce ile otoparklar, her daireye bir adet otopark alanı olmak üzere, toprak altına alındı. Otopark üzeri ve kalan bütün diğer alanlar, mevcut ağaçlar ve ilave yapılacak peyzaj düzenlemesiyle birlikte; bahçe, oturma alanları ve çocuk oyun alanları olarak değerlendirildi.

Bunun dışında ayrıca, blok altlarında ve otoparkın devamında, site sakinlerinin kullanımına yönelik spor alanları, fitness center, sauna, toplantı mekânları, özel aktivitelerin yapılabileceği salonlar düşünüldü.

Armakent’te 24 saat güvenlik, kamera ile kontrol edilen, giriş kontrol binasından sağlanmaktadır. Binaların tamamındaki yüksek ısı ve su yalıtımlarının yanında, ortak alanların aydınlatmaları, solar paneller ile sağlanacak olup, ortak giderlerin en aza indirilmesi, aynı zamanda düşük enerjili bina oluşturulması amaçlanmıştır. Kullanılan malzemelerin tamamı kalite belgeli, 1. sınıf ve özellikle doğa dostu olan doğal malzemeler olmasına  azami özen gösterilmiştir. Sitede üç ana blokta toplam, 60 daire bulunmaktadır.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması