TR | EN
Tekstil

1980 yılında dört adet dokuma tezgâhı ve altı personel ile Bursa'dan yola çıkan Bursalı, bugün 50.000 m2 kapalı alana sahip tesislerde, yıllık 10.000 ton pamuk ipliği ithalatı ve üretimi ile birlikte, 5.400 ton havlu üretim kapasitesine sahiptir.

Bursalı üretim tesislerinde; ham pamuktan pamuk ipliğine, iplikten dokumaya, boyahane ve konfeksiyona kadar tam entegre şekilde üretim yapılmaktadır.

Ham pamuğun seçiminden başlayan kalite süreci, üretimin her aşamasında proses kontrolü ve nihai üründeki kalite kontrolü ile sonuçlanmaktadır. Bursalı markasına sahip tüm havlu ve bornozlarda, Bursalı tarafından kiralanan tesislerde üretilen iplik kullanılmaktadır. Üretim fazlası olan ipliklerin, Türkiye’deki hemen hemen bütün tekstil üreticilerine ham ya da kendi boya tesislerinde boyanmış bir şekilde ticareti yapılarak, satışların arttırılması hedeflenmektedir.

Bursalı, tamamen modern teknoloji ve otomasyon ile entegre tesislerde gerçekleştirdiği üretim kapasitesi ve mevcut kalitesiyle, havlu ve bornoz üretiminde şirket vizyonunu bütünleştirip, teknolojideki gelişmelere paralel, yıllık periyotlarla geleceğe yatırım yapmaktadır.

Bursalı, kurulduğu günden bu yana geçen süre içerisinde, dünyanın en kaliteli havlu ve bornoz üreten firmalarından biri haline gelerek, markasını ve kalite imajını tüm sektöre kabul ettirmiştir.

Bursalı; ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Suudi Arabistan ve Dubai başta olmak üzere, 50'den fazla ülkeye gerçekleştirdiği dış satım sonucu, ülkemize önemli ölçüde döviz kazandırmaktadır.

Bursalı Tekstil San. ve Tic. A.Ş.

Adres: DOSAB Çiğdem 1 Sk. No: 14 Bursa / Türkiye

Tel: 0224 261 07 49

Faks: 0224 261 22 36

E-Posta: bursaligrubu@bursaligrubu.com

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması