TR | EN
Bursalı Grubu, ‘Bursalı Tekstil Akademi’ ile Çalışanlarını Geleceğe Hazırlıyor

Bursa, 07.10.2015 – 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; havlu üretiminden dış ticarete, turizmden inşaata kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerinin arttırılmasına yönelik bünyesinde uyguladığı yenilikleri etkili bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Bursalı Grubu, şirketin vizyonu, misyonu ve hedefleri doğrultusunda çalışanlarının yetkinliklerinin geliştirilmesi adına elinden gelen gayreti gösterirken, bu amaçla hayata geçirdiği ‘Bursalı Tekstil Akademi’ ile de çalışanlarının, bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlara uygun, donanımlı, verimli ve sürekliliği olan, yüksek insan kaynağı standartlarına sahip bireyler olması adına ‘Bursalı Tekstil Akademi’ bünyesinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bursalı Tekstil Akademi tarafından, belirli periyodlar halinde çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen eğitim zincirinin son halkasına, Divan Otel’de gerçekleştirilen programla bir yenisi daha eklendi.

Eğitim Program Yöneticisi Şehnaz Bölen Taftalı tarafından verilen eğitimlerde, Bursalı Grubu çalışanlarına yönelik insan psikolojisinin temelleri, duyguları tanıma ve ifade etme teknikleri, ilişki çatışmalarının incelenmesi, insanlar arası ilişkilerde geliştirilmesi ve değiştirilmesi gereken noktalar gibi iletişim anlamında çok önemli sonuçlar ortaya çıkarması beklenen birçok noktaya değinildi.

Divan Otel Ege Salon’da gün boyu süren eğitimlerde, Bursalı Grubu çalışanları da merak ettiklerini soruları yöneltme imkânı bulurken, eğitim programı oldukça verimli geçti.

“Çalışanlarımızı Geleceğe Hazırlama Hedefindeyiz”

Bursalı Grubu bünyesinde oluşturulan Bursalı Tekstil Akademi’nin uzun vadede şirkete çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını kaydeden Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, tüm amaçlarının Bursalı Grubu çalışanlarının hem kişisel, hem de mesleki anlamda yetkin bireyler olarak gelişimlerine destek olmak ve şirketin hedefleri doğrultusunda, çalışanlarını da bu hedeflere hazır hale getirmek olduğunu ifade etti.

Bursalı Tekstil Akademi’nin çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini vurgulayan Bursalı, şirketin Türkiye ve küresel pazarlardaki yerini koruyup geliştirebilmesinin de, sahip olduğu insan kaynağının gelişiminin sürekli kılınması ile mümkün olacağının önemle altını çizdi.

 

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması