TR | EN
Bursalı’dan örnek çevre duyarlılığı

Bursa, 03.07.2019 – Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, sektörel düzeyde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların yanı sıra, sosyal sorumluluk anlamında da örnek işlere imza atmaya devam ediyor.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma ve farkındalığı artırma adına harekete geçen Bursalı, Bursa’nın önemli sulama kaynaklarından biri olan Demirtaş Barajı’nın çevresinde çöp toplama organizasyonu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıllarda dünyadaki en büyük çim kayağı alanlarından birine sahip olan ve uluslararası düzeyde pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan Demirtaş Barajı’nın etrafında gerçekleşen etkinliğe, yaklaşık 50 Bursalı çalışanı destek verdi.

Osmangazi Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen etkinlikte Bursalı çalışanları, barajın etrafında gelişigüzel atılan çöpleri tek tek toplarken, poşetlerde biriktirilen çöpleri ise Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri teslim aldı.

Çevremize sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu olmalı

Çevre temizliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, şirket olarak kuruldukları günden bu yana çevre hassasiyetiyle hareket ettiklerini belirterek, yarınlara daha yaşanabilir bir çevre bırakma noktasında herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini kaydetti.

Bursalı olarak, tüm insanlığı ilgilendiren bu tür konularda sorumluluk almaya devam edeceklerinin altını çizen Alper Bursalı, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin öncelikli sorumluluğu, bu bilinçle hareket ederek doğamıza sahip çıkmalıyız" diyerek, etkinliğe destek veren tüm çevre gönüllüsü çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

###

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması