TR | EN
Kayı Plaza

Şirketimiz bu projeyi, Bursa temelli bir taahhüt şirketi ile birlikte, Bilecik ilinde gerçekleştirmiştir.

www.kayiplaza.com

KAYI PLAZA;

Türkiye’nin en yoğun karayolu akslarından biri  olan İstanbul-Sakarya-Bilecik-Eskişehir aksının, yeni çevre yolu ve hızlı tren sisteminin hayata geçmesiyle, şehrin yeni yaya ve alışveriş arteri bir bulvarın merkez noktasında konumlanmıştır.

Şehirlerarası araç trafiğinin azalması, kent nüfusunun yoğun bir şekilde artış göstermesi, üniversite mevcudunun artmasının yanında, sanayinin gelişmesi yeni ihtiyaçları ve fonksiyonları da gündeme getirmiştir. Bununla beraber, kent genelinde çağdaş, modern yapılara olan talebin de yeni boyutlar kazanacağı aşikârdır. Bu sebeple; KAYI PLAZA’nın önemi daha da artmaktadır.

Modern mimarisi, ferah mekânları, kapalı otoparkları ile KAYI PLAZA, bölgeye yepyeni bir anlayış getirmektedir. Müşterilerinizi modern, ferah ofisinizde  ağırlamak, firma saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Ulaşım kolaylığı işlerinize katkı yapacaktır. İş gücünüz artacak, çalışmaktan zevk alacaksınız. Kentin yaşam merkezi aksında, Kayı Plaza Bilecik kentinin  sembollerinden biri olmaya aday bir yapıdır. Kent yaşamına saygılı, yatayda ve düşeyde naif bir kütle tasarımıyla, alışveriş katlarındaki iç sokaklarıyla değişik bir mimari anlayışa sahiptir.

Ana bulvardan yaya yaklaşımının yanında, alt giriş ve çarşı katlarını birbirine bağlayan yürüyen merdivenlerle ve asansörlerle adeta bir alışveriş sokağı oluşturulması amaçlanmış olup, ulaşım kolaylığı ve konforu sağlanmıştır. Her iki alışveriş katının üzerinde, sosyal aktivitelere cevap verebilecek iş yerleri planlanmıştır. Plaza da iki katlı, son derece modern, ideal ölçü ve boyutlardaki otoparklar ile araç trafiğine olumlu katkı sağlanması amaçlanmıştır.

Kayı Plaza’da fonksiyon ve cephenin ayrı ayrı değil, birlikte içini dışına yansıtan strüktürel bir tasarımla, dürüst bir yapı  oluşturulmaya çalışılmıştır. Ofis katları, yatayda farklı konumlandırılarak, mekânlara üçüncü boyut eklenerek, yapı yüksekliğinin hafifletilmesi ve yaya ölçeğindeki algının farklılaştırılması hedeflenmiştir.

Ofis katlarının düşey sirkülâsyonu için tasarlanan merdiven ve asansörler, binanın bütün mekanik ve elektrik şaftları ile sadece bu güne değil, gelecekte oluşabilecek yeni bina teknolojilerinin kolayca adaptasyonuna imkân verebilecektir. Ofis katlarında farklı büyüklük taleplerine imkân sağlayan tasarım tekniği ile son katlardaki VİP ofisler, yapının bitiş çizgileri olmakla birlikte, panoraması ve formuyla da kentin tarif noktası olması hedeflenmiştir. Bu özellikleri ile Kayı Plaza, kentin sembol yapısı olacaktır.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması