TR | EN
Önsöz: Üstün Tasarım Kabiliyetimizle Sektörümüze Yön Veriyoruz

Kurulduğumuz günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem veren bir firma olarak, Ar-Ge ve tasarım odaklı yatırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Türkiye’nin Tekstil Sektöründeki Bakanlık Onaylı ilk ve tek Ar-Ge ve Tasarım Merkezi unvanını taşıyan bir firma olduğumuz için gururlu ve mutluyuz. Bursalı Tasarım Merkezi’nde her türlü ürün geliştirme faaliyeti yüksek standartlarda gerçekleştirilirken, katma değerli ürün üretiminde sektöre öncülük etmeyi sürdürüyoruz ve küresel pazar beklentilerine yanıt verebilecek özgün tasarımlı ve nitelikli ürünler geliştiriyoruz.

Günümüzde firmaların ulusal rekabet gücünü artırmak için Ar-Ge ve tasarım öncelikli üretime, yüksek inovasyon becerisine, katma değere dayalı rekabet üstünlüğü anlayışına geçmesi önem taşıyor. Bu kapsamda tasarımın tekstil sektöründe önemi yadsınamaz bir gerçek. Artık firmalar tasarımın öneminin farkına vardı ve çalışmalarına bu alanda hız vermeye başladı. Bu ülkemiz açısından oldukça güzel bir gelişme. 

Daima gelecek odaklı adımlar atıyoruz

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı olarak; bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem veriyoruz. Sektörümüzde sadece üretmenin yetersiz kaldığını biliyor ve tasarımı odağımıza alan çalışmalarla yol almayı sürdürüyoruz. Tasarım merkezimizde dünya pazarına yön verecek bir tasarım ekibine sahip olduğumuz için oldukça gururluyuz. Ekibimizle birlikte her geçen gün daha da gelişmeye, ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Yenilikçi çözümler ve yeni ürünler geliştirmek adına tüm hızımızla çalışıyoruz. Daima gelecek odaklı adımlar atıyor, üstün tasarım kabiliyetimizle sektörümüze yön veriyoruz. Verimlilik artışı, yüksek kalitede ve çevre dostu üretim hedeflerini esas alarak, dünyanın her coğrafyasındaki müşterilerimize fonksiyonel ürünler sunmaya ve devam eden tasarım merkezi projelerimize yenilerini ekleyerek, yaptığımız tasarımlarımızı korumak amacı ile de tasarım tescillerimizi almaya, patent ve faydalı modeller geliştirmeye devam edeceğiz.

Alper BURSALI
Bursalı İcra Kurulu Başkanı

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması