TR | EN
E-Bülten Teması - Tasarım

İçinde bulunduğumuz hızla gelişen ve değişen dünyada artık sadece üretmek yetmiyor. Firmaların geleneksel üretimin dışına çıkarak, fark yaratacak, inovasyon odaklı ve yenilikçi ürünlerini ön plana çıkarması gerekiyor. Bunun için de tasarımın gücü oldukça önemli.  

Tasarım, tekstil sektöründe artık en güçlü rekabet çarpanlarından biri haline gelmiş durumda.  Şöyle ki; hemen her gün ürün gamı zenginleşen ve değişen bir dünya içerisinde yaşıyoruz. Bu hız içinde hayatı kolaylaştıran işlevsel tasarımlarla birlikte trendleri yakalayarak güncel olmak, tasarımla farklılaşmak olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. 

Eskiden kullanışlı, kaliteli ürün yapmak yeterliyken teknolojinin hızla geliştiği yeni dünya düzeninde artık sadece bunların olması tek başına firmaları rekabetçi yapmıyor. Hızlı olabilmek, estetik ürünler ortaya koyabilmek, özellikle tasarım ağırlıklı çalışmak, müşteri taleplerine uygun üretim yapabilmek rekabette ayakta kalabilmek için şart. 

Özellikle tekstil sektörü tasarım ve yeniliklere açık bir sektör. Sektörümüzde faaliyet gösteren firmaların küresel rekabet ortamında öne çıkabilmesi için Ar-Ge, tasarım, inovasyon, markalaşma, ekolojik ve çevre dostu üretim konularındaki çalışmalarına hız kesmeden devam etmesi gerekiyor. 

Daha inovatif ürünler tasarlayarak marka değeri oluşturmak için de son teknolojiyi takip etmek, markanın sürdürülebilirliğini sağlamak, fark yaratacak projeleri hayata geçirmek gerektiği unutulmamalı.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması