TR | EN
Özel Gereksinimi Olan Öğrencilere Destek

Sosyal sorumluluk çalışmaları ile fark yaratacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda, otistik öğrencilerin eğitimi ve işgücüne katılımına destek oluyoruz. Bu çerçevede, Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu iş birliği ile anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasına başladık.

İş birliğimiz kapsamında zihinsel engelli bireylerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak, meslek alanlarında istihdam edilmesini kolaylaştırıp topluma kazandırmayı hedefliyoruz. 

Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu'nda eğitim hayatına devam eden Nurdan Sare Gökyer, ÜR-GE Müdürlüğü'müzde stajyer olarak firmamıza destekte bulunuyor. Bunun yanında müşteri ziyaretleri gibi konularda kullandığımız şirket plaket ve hediyeleri, otizmli çocukların ellerinden çıkarken; seramik, ahşap, resim gibi atölyelerde çalışan özel çocukların yaptığı el emeği eserler firmamızın kurumsal hediyelerine dönüşüyor.

Nurdan Sare Gökyer’in de aralarında olduğu özel gereksinimi olan öğrencilerimizin, bin bir emekle hazırladıkları el emeği eserleri kurumsal hediye olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması