TR | EN
Önsöz - Büyümemizin güçlü olmasının yanında dengeli ve sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz

Herkese merhaba, 

Sürdürülebilirlik uzun süredir gündemimizde ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle içinde bulunduğumuz çağda sürdürülebilir büyüme büyük önem kazandı. Değişen dünya düzeninin beraberinde getirdiği dönüşüm ihtiyacı firmaların sürdürülebilir büyüme anlayışına odaklanmasına neden oldu. 

Sanayileşme, kentleşme ve ekonomik büyüme ile birlikte doğal kaynakların hızla tüketildiği bir dönem yaşıyoruz. Bunlara bağlı olarak iklim değişikliğine yol açan çevre kirlilikleri de ortaya çıkıyor. Artık firmalar sadece ekonomik büyümeyi değil bu büyümenin gelecek nesillerin de yaşayacağı yeryüzünde bulunan ve kıt olan doğal kaynakları yok etmeden gerçekleştirilmesini önemsemeye başladı. 

Öte yandan küresel olarak etkilendiğimiz pandemiden bu yana yaşanan kaynak kıtlığı sebepli maliyet yükselişleri tüm sektörlerdeki şirketleri uzun vadeli planlarında radikal revizeler yapmaya itti.

Bursalı olarak, biz de uzun vadeli iş hedefleri oluşturduk ve sürdürülebilirlik odaklı stratejimiz sayesinde büyüme yolculuğumuza devam ediyoruz. Son olarak gündemimizde yer alan Türkmenistan’daki fabrikamızda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Fabrikamızda iplik makinelerinin kurulumuna başlandı. Türkmenistan’da yabancı ortaklı ilk havlu üretim tesisini kurarak bir ilke imza atmanın heyecanını yaşıyoruz.

Küresel bir marka olma ve daha fazla kişiye felsefemizi ulaştırma hedefiyle yol alıyoruz ve bu hayalimize adım adım yaklaşıyoruz. Dünya hızla değişiyor ve biz de bu değişime yenilik odaklı çalışmalarımızla ayak uyduruyoruz. Bu nedenle rotamızı yurt dışına çevirdik ve ülkemizde elde ettiğimiz başarıya bir Türk markası olarak yurt dışında da ulaşmak istiyoruz. 
Büyümemizin güçlü olmasının yanında dengeli ve sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz ve bu bilinçle yenilikçi hamlelerimizle fark yaratmaya devam edeceğiz. 

Sevgi ve saygılarımla, 

Alper Bursalı
Bursalı İcra Kurulu Başkanı

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması