TR | EN
Uluslararası Alanda 7 Altın Ödül Birden Alarak Bir İlke İmza Attık

Yenilikçi ve katma değerli çalışmalarımızın karşılığında dünya çapında yepyeni başarı hikayeleri yazmaya devam ediyoruz. Sektörde başarılı çalışmalarımızla fark yaratan bir firma olarak, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen ve çeşitli kategorilerde en başarılı kurumların ödüllendirildiği uluslararası 3 farklı ödül programında, başvurduğumuz tüm kategorilerde altın ödül alarak görülmemiş bir başarıya imza attık.

American Business Awards (Amerikan İş Ödülleri), International Business Awards (Uluslararası İş Ödülleri) ve Golden Globee Awards’ta (Silikon Vadisi Ödülleri)’ büyük bir başarı sergileyerek, başvurduğumuz tüm kategorilerde altın ödül alma başarısı gösterdik.

Bu yıl ödül programlarında Bursalı markasıyla başvurduğumuz toplam 7 kategoride de altın ödül alarak benzeri görülmemiş bir başarıya ulaştık. Bursalı olarak, International Business Awards ödül programında; ‘Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik ve Moda’, ‘Yılın Şirketi-Tüketici Ürünleri’ ve ‘Yılın En Yenilikçi Şirketi’ kategorilerinde, American Business Awards’ta; ‘Yılın Şirketi – Giyim, Güzellik ve Moda’, ‘Yılın Şirketi – Tüketici Ürünleri’ ve ‘Yılın En Yenilikçi Şirketi’ kategorilerinde, Golden Globee Awards’ta da ‘Bilim veya Teknolojide Başarı’ kategorisinde altın ödül alma başarısı gösterdik. Bu ödülleri aldığımız için oldukça gururluyuz.

Sürdürülebilir büyüme ve sürekli iyileştirme anlayışımızla kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı bu tür ödüllerle taçlandırmak bizim için eşsiz bir mutluluk. Çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ederek, yeni ödüller almayı sürdüreceğiz.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması