TR | EN
Bursalı Grubu Ailesi İftarda Buluştu

Bursa, 07.07.2015 - 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; havlu üretiminden turizme inşaattan gayrimenkul geliştirmeye kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, geleneksel iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

Şeke Kır Bahçesi’nde düzenlenen ve yaklaşık 1500 kişinin yer aldığı iftara; Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı ve eşi Nesrin Bursalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Bursalı ve Aykut Bursalı, 23.Dönem Milletvekili Ali Kul ve Prof. Doktor İsmail Tatlıoğlu’nun yanı sıra, Bursalı Grubu çalışanları aileleriyle beraber katılım gösterdi.

İftar öncesi düzenlenen Kılıç Kalkan ekibi ile Aşık ve Maşuk gösterileri organizasyona renk katarken, “Yılın Personelleri” ödül töreninde de, başarılı çalışanlara yönelik çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.

İftar öncesi çalışma arkadaşlarına ve ailelerine yönelik bir konuşma yapan Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı, büyük bir aile olarak yeniden bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını kaydederken, aile bireyleri sayısının her geçen gün artarak, büyümeye devam eden Bursalı Grubu’nun, tüm çalışmalarında karşılıklı samimiyeti, memnuniyeti ve başarıyı kendine ilke edindiğini vurguladı.

“Ülkemizi Küresel Düzeyde Başarıyla Temsil Etmeye Devam Edeceğiz”

Bursalı Grubu’nun, yeni yatırım alanları ve birbirinden farklı sektöre sağladığı katkılarla, Bursa’dan dünyaya açılarak, ülkemizi küresel düzeyde başarıyla temsil etmenin haklı gururunu yaşadığını aktaran Bursalı, ekonomik ve ticari başarıların yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarla da, topluma ışık tutmaya devam edeceklerini belirterek, tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Ayı’nı kutladı.

Bursalı Grubu çalışanları ve aileleri, iftar yemeğine özel hazırlanan “Bursalı Grubu 2015 İftar Yemeği Hatırası” önünde, Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı ve eşi Nesrin Bursalı ile tek tek fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması