TR | EN
‘Bursalı Tekstil Akademi’de Mezuniyet Coşkusu

Bursa, 05.02.2016 – 1955 yılında Süleyman Bursalı tarafından manifatura mağazasıyla temelleri atılan ve gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla beraber; tekstilden dış ticarete, turizmden gayrimenkul geliştirmeye kadar farklı iş kollarında faaliyet gösteren Bursalı Grubu, bünyesinde oluşturduğu ‘Bursalı Tekstil Akademi’ ile çalışanlarının yetkinliklerinin arttırılması adına önemli çalışmalara imza atarken, bu oluşumun meyvelerini de almaya devam ediyor.

Bursalı Tekstil Akademi’ faaliyetleri çerçevesinde, Bursalı Tekstil bakım-onarım bölümü çalışanlarına yönelik olarak, Tophane Endüstri Meslek Lisesi ile yapılan protokol kapsamında yaklaşık 3 ay süresince ve toplam 96 saatlik eğitimler verildi.

Bursalı Tekstil’in, DOSAB’ta yer alan üretim tesisleri içerisindeki eğitim salonunda gerçekleştirilen ve Tophane Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlik görevini sürdüren Şerif Doğan’ın gözetiminde yürütülen eğitim programları son derece verimli geçerken; çalışanlar elektronik, otomasyon, makine kontrolleri ve aydınlatma sistemleri gibi birçok konuda güncel bilgilere ulaşma şansı yakaladı.

“Teknik Kadronun Yetkinliğinin Arttırılması Çok Önemli”

Bursalı Tekstil Akademi bünyesinde sürdürülen “Endüstriyel Bakım ve Onarım” eğitimlerinin sonunda, düzenlenen törenle çalışanlara başarı sertifikaları takdim edilirken, Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı ve Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı da çalışanların mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Sertifika töreninde çalışanlara yönelik bir konuşma yapan Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fuat BursalıBursalı Tekstil bünyesindeki teknik kadroda yetkinliğin arttırılması ve doğru eğitimlerle birlikte çalışanların, mevcut bilgilerinin güncellenmesinin hem işletme, hem de çalışan açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, Bursalı Tekstil Akademi faaliyetlerinin başarılı geri dönüşler sağladığını vurguladı.

“Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Edeceğiz”

Fuat Bursalı’nın ardından söz alan Bursalı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı da şirket olarak, ‘Bursalı Tekstil Akademi’ faaliyetlerini çok önemsediklerini kaydederek, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerinin arttırılmasına büyük katkılar sağlayan bu eğitimlere kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

“Endüstriyel Bakım ve Onarım” eğitimini başarıyla noktalayan çalışanlarını gösterdikleri özveriden dolayı kutlayan Bursalı, bu eğitimlerin sanayicilerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün iş dünyasında etkin rol oynaması adına önemli sonuçlar ortaya çıkardığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Bursalı Grubu Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çalışanlara başarı sertifikaları takdim edilirken, pasta kesiminin sonrasında da tüm katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi.


UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması