TR | EN
Bursalı Tekstil, Almanya Uluslararası Tekstil Fuarı’nda (Heimtextil 2017) Yenilikçi Ürünleriyle Ses Getirdi

Toplam kalite yönetimi anlayışı çerçevesinde, sosyal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde üretim yaparak, en son teknolojiyle geliştirdiği tekstil ürünlerini başta AB ülkeleri olmak üzere; küresel pazarlara ‘Türk markası’ gururuyla ihraç eden Bursalı Tekstil, sektörün dünya ölçeğindeki en büyük organizasyonlarında başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

Bursalı Tekstil; her yıl Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen ve sektörün dünya ölçeğindeki en büyük fuarlarından biri olarak gösterilen Ev ve Ticari Mekân Tekstilleri Uluslararası Fuarı’nda (Heimtextil 2017), küresel düzeydeki müşteri beklentilerini doğru analiz ederek, AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle, fuar süresince ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 70.000 ziyaretçinin katıldığı ve 67 ülkeden 2963 katılımcı firmanın da yeni mevsim trendlerini sergilediği fuarda, Bursalı Tekstil adına Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alper Bursalı ve Aykut Bursalı da bizzat yer alırken, Bursalı Tekstil organizasyonda, en prestijli ve dünyaca ünlü markaların bulunduğu 11.salonda yer aldı.

Yoğun İlgi Gördü

Fuarda her biri farklı niteliklere sahip olan Nuacotton, Airocotton, Hygiecotton ve Trio markalarını; çocuk ve yetişkin gruplarından oluşan ev tekstili, plaj grubu, spa ve otel grubu olmak üzere 4 konseptte tanıtan Bursalı Tekstil’in, son teknoloji standartlarında geliştirdiği ürünler ziyaretçilerden de tam not almayı başarırken, fuar süresince Bursalı Tekstil standına ilgi yoğun oldu.

Fuarı değerlendiren Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, 1995 yılından beri düzenli olarak katıldıkları Heimtextil Fuarı’nın bu yıl kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini kaydederek, 2017 koleksiyonlarının ziyaretçilerin büyük beğenisini topladığını söyledi.

Rekabet Gücümüzü Daha da Artırmayı Hedefliyoruz

Markalaşma çalışmaları doğrultusunda, dünyanın her noktasındaki tüketicilere ürünlerini ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Alper Bursalı; “AR-GE çalışmaları neticesinde geliştirdiğimiz ürün gruplarımızın, her biri farklı niteliklere sahip olmakla birlikte, tümü ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor. Örneğin yüksek oranda su emme kapasitesine sahip olan Trio parlak yüzeyi, aynı zamanda dekoratif kullanıma da uygun iken, antibakteriyel Hygiecotton otel - spa gibi birden fazla kullanıcıyla temas eden ürünlerimiz de ekstra hijyen garantisi sunuyor. Tabi küresel düzeyde rekabet her sene daha da zorlaşıyor. Bangladeş, Mısır, Sri Lanka, Etiyopya gibi pazara yeni giren ülkeler var. Biz de yeni ve özel ürünler geliştirerek, rekabet gücümüzü daha da artırmayı ve ülkemizin ihracat hedeflerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması