TR | EN
Bursalı Tekstil, Dünya Kadınlar Günü’nde Çalışanlarını Unutmadı

Toplam kalite yönetimi anlayışı çerçevesinde, sosyal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde üretim yaparak, en son teknolojiyle geliştirdiği tekstil ürünlerini başta AB ülkeleri olmak üzere; küresel pazarlara ‘Türk markası’ gururuyla ihraç eden Bursalı Tekstil, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ çerçevesinde kadın çalışanlarını unutmadı.

Bursalı Tekstil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanlarını kahvaltıda bir araya getirirken, kadınların hayatımızdaki yerine ve önemine vurgu yapılan organizasyonda, şirket tarafından tüm katılımcılara parfüm hediye edildi.

Baia Bursa Hotel’de gerçekleştirilen organizasyonda, Bursalı Tekstil İnsan Kaynakları Departman Müdürü Semra Tatlıpınar ve Bursalı Tekstil Kurumsal İletişim Departman Sorumlusu Tuğçe Sağıroğlu’nun yanı sıra; şirketin tüm kadın çalışanları yer aldı.

Tüm Kadınlar Özverinin ve Şefkatin Sembolüdür

Bursalı Tekstil olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde böylesine anlamlı bir organizasyona imza atmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşadıklarını kaydeden Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, kadınların iş ve sosyal yaşamımızdaki önemine vurgu yaptı.

Türk milletinin kültüründe, geçmişten bu yana kadınların çok büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Alper Bursalı, şirket olarak da kuruldukları günden bu yana kadın istihdamına öncelik verdiklerine vurgu yaparken, Bursalı Tekstil bünyesindeki personelin yarıya yakınının da kadın çalışanlardan oluştuğunu söyledi.

Alper Bursalı ayrıca, karşılıksız sevginin, özverinin ve şefkatin sembolü olan tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutladı.

 

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması