TR | EN
İTÜ Fashion Show 2019’da ‘Bursalı’ Rüzgârı

İstanbul, 01.06.2019 – Türkiye’nin en büyük havlu ve bornoz ihracatçısı olan Bursalı, dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için özel tasarımlı ürünler geliştirmeye devam ederken, moda dünyasında da adından başarıyla söz ettiriyor.

Türkiye’nin tekstil sektöründe ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanını da elinde bulunduran Bursalı, küresel markası Nuacotton’a ait özel tasarımlı ve yenilikçi kreasyonlarıyla, moda dünyasının kalbinin attığı İTÜ Fashion Show 2019’da adeta gövde gösterisi yaptı.

Ünlü mankenlerin birbirinden güzel kıyafetleri sergilediği defilede, %100 Ege pamuk ipliklerinden dokunmuş, eşsiz kalitedeki Nuacotton ürünleri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Her yıl merakla bekleniyor

Türk Tekstil ve Konfeksiyon Sanayii ile İTÜ – Fashion Institute of Technology (FIT) Moda Tasarımı Programı'nın 12. dönem mezunlarının tasarımlarının yer aldığı ve moda dünyasının her yıl merakla beklediği organizasyon, The Ritz Carlton - İstanbul ev sahipliğinde yapıldı.

İTÜ Rektörlüğü'nün katkılarıyla yapılan organizasyonun sunuculuğunu Mesut Yar üstlenirken, defilede Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Wilma Elles gibi ünlü mankenler, Nuacotton’ın özel kreasyonlarını sergiledi. İş kadını Arzu Sabancı, Modacı Yıldırım Mayruk, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Berk Berkalp gibi isimlerin de protokolde yer aldığı defileye ilgi yoğun oldu.

Yeniliklerin adresi

Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı yaptığı açıklamada, İTÜ Fashion Show’un şirket adına son derece başarılı geçtiğini vurgulayarak, Nuacotton’un yenilikçi ürünleriyle katılımcılardan büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Defileye özel hazırlanan tasarımların beğenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Alper Bursalı, küresel müşteri beklentileri doğrultusunda Nuacotton ürünlerini özenle geliştirmeye ve sektöre değer katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

###

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması