TR | EN
Sağlık

Fuat Bursalı Psikiyatri Kliniği

 

Fuat Bursalı Psikiyatri Kliniği

Uzun zamandır tadilat gören psikiyatri kliniği, Bursalı iş adamlarından Fuat Bursalı tarafından tüm tadilat masrafları karşılanarak, 25 yatak kapasiteli ve kamera sistemleri ile birlikte, her türlü terapi odalarına sahip bir klinik olarak yeniden hizmete açıldı.

Açılışta açıklamalarda bulunan Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı; “Bugün psikiyatri ana bilim dalının tadilat sonrası açılışını yaptık. Sayın Fuat Bursalı’nın sponsorluğunu üstlendiği tadilattan sonra, kliniğimiz 25 yataklı oldu. Kliniğimiz, yıllardır Bursa’ya hizmet ettiği için halkımız tarafından bilinen özelliklere sahip ve şu andaki yapısıyla da Türkiye’deki en modern psikiyatri kliniği olma özelliğini kazanmış bulunuyor. Bütün odaların kamerayla izlenmesi, merkezin müzik sisteminin olması, uğraşı tedavisi ve grup terapisi, odalarımızın olması jimnastik salonunun olmasıyla da bütün psikiyatri hastalarına hizmet edecek özelliklere sahip. Burası, dünyadaki psikiyatri klinikleri seviyesine gelmiştir” dedi.

İş adamı Fuat Bursalı ise konuşmasında; “Sayın hocamı bir gün ziyarete geldiğimde bir vesileyle psikiyatri kliniğini gezmiştik. Kliniğin durumu pek hoş ve iç açıcı değildi. Selçuk Kırlı da bana, bu klinikte sana yakışan bir şey yap dedi. Bizde bunu kendimize bir görev edindik. Hayırları seven bir iş adamı olarak, burada güzel bir yapılanmaya gittik. İnşaat sırasında gelip baktım ve çok güzel işlerin olduğunu gördüm. Bugünde açılıştan sonra fevkalade güzel bir klinik olduğunu görüyorum. Başta Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı’ya ve ekibine, bize bu imkânı sağladıkları için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Fuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri KliniğiFuat Bursalı Psikiyatri Kliniği

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması