TR | EN
Bursalı Tekstil yeni nesil ürünleriyle Evteks Fuarı’nda ses getirdi

Bursa, 29.04.2018 – Türkiye’nin en büyük havlu ve bornoz ihracatçısı olan Bursalı Tekstil, sektörün tek çatı altında bir araya geldiği hemen her organizasyonda adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

24-28 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşen EVTEKS 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı'nda, Bursalı Tekstil, Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği farklı konseptlerdeki geniş ürün yelpazesiyle, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin karşısına çıktı.

“Nisan Etkisi” mottosu ile CNR Expo Yeşilköy ev sahipliğinde gerçekleşen fuarda Bursalı Tekstil, üstün niteliklere sahip olan Nuacotton markasının; Gold, Silver, Bronze, White ve Green segmentlerini, çocuk ve yetişkin gruplarından oluşan Ev Tekstili, Plaj Grubu, SPA ve Otel Grubu olmak üzere 4 ayrı konseptte sergiledi.

Yeni iş bağlantıları kurdu

Global rekabette ön plana çıktığı havlu alanında, Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk ve tek AR-GE Merkezi’ni kurarak, bu alanda önemli bir fark yaratan Bursalı Tekstil, küresel müşteri talepleri doğrultusunda geliştirdiği yenilikçi ürünlerle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

120 ülkeden yaklaşık 150 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda, çok sayıda yeni iş bağlantısına imza attıklarını kaydeden Bursalı Tekstil İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, fuarın sektördeki son trendlerin görücüye çıkması ve ortaya koyduğu iş hacmiyle, sektöre ve ülkemize önemli katkılar sağladığına değindi.

Ürün geliştirme ve markalaşma odaklı çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydeden Bursalı, fuar süresince Bursalı Tekstil ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Ürün çeşitliliğiyle öne çıkıyor

“Fuara hem mevcut müşterilerimize yeni koleksiyonları sunmak hem de yeni müşteriler kazanmak amacıyla katıldık” diyen Bursalı, “Fuar süresince, özellikle ticari markamız olan Nuacotton’ın havlu ve bornoz gruplarını ziyaretçilere tanıttık. Nuacotton su emicilik ve yumuşaklık konusunda üstün özelliklere sahip. Ayrıca ip boyadaki becerimiz ve ürün çeşitliliğimiz ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Fuarda yoğunluklu olarak Avrupa (İspanya, İngiltere, Almanya başta olmak üzere), Emirlikler ve Afrika’dan ziyaretçilerimiz oldu. Fuar süresince de ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduk. Bu açıdan fuarın şirketimiz adına son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

UN Global Compact

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. All Rights Reserved  /  Legal Informations