TR | EN
Bursalı Tekstil, Türkiye’nin en inovatif şirketleri listesine adını yazdırdı

Bursa, 13.05.2019 – Türkiye’nin en büyük havlu ve bornoz ihracatçısı olan Bursalı Tekstil, yenilikçi çalışmalarının karşılığında başarı zincirine yeni halkalar eklemeye devam ediyor.

Bursalı Tekstil, Türkiye’nin en inovatif şirketlerinin yarıştığı İnovaLİG’de Türkiye’nin en inovatif 65. firması olarak gösterildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin liderlik ettiği Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG’te yer alan Bursalı Tekstil, inovasyon sonuçları kategorisine göre 1216 firma arasında 65. olarak, üstün başarı sertifikası almaya hak kazandı.

İnovaLİG 2019 Ödül Töreni, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sektörde ilklere imza atıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla, Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanını elinde bulunduran Bursalı Tekstil, büyük önem verdiği Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının sonucunda, böyle bir ödülle daha onurlandırılmanın haklı gururunu yaşıyor.

Şirket olarak, İnovaLİG’de Türkiye’nin en inovatif firmaları arasında gösterilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bursalı Tekstil İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, ilk günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade ederek, bu çalışmaları sürdürülebilir kılmaya odaklandıklarını kaydetti.

Verimlilik ve katma değer önceliği

İleri teknoloji ile geliştirdikleri ürünlerde, özellikle verimliliğe ve katma değere odaklandıklarını aktaran Bursalı, küresel düzeydeki müşteri beklentileri doğrultusunda da yenilikçi hamleleri tüm hızıyla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

UN Global Compact

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. All Rights Reserved  /  Legal Informations