TR | EN
Bursalı’ya Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi’nde ödül

Bursa, 24.10.2019 – Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı olan Bursalı, Ar-Ge odaklı yenilikçi çalışmalarını somut sonuçlarla süslemeye devam ediyor.

Başarı zincirine her geçen gün yeni halkalar ekleyen Bursalı, Ar-Ge alanında gerçekleştirdiği yatırımlarla sektörde Türkiye’ye rol model olurken, tekstilde inovasyonun artması ve inovasyona yatırım yapan firmaların teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirilen Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi’nde de ödüle layık görüldü.

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB), Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi (BUTEKOM) ve TÜBİTAK iş birliğiyle düzenlenen 'Techxtile Start-Up Challenge' kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Bursalı adına ödülü Bursalı Ar-Ge Merkezi çalışanları aldı.

Teknoloji temelli yenilikçi çalışmalar

Başarılarının meyvelerini toplamaya devam ettiklerini belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanını elinde bulundurduklarını ifade eden Bursalı, “Büyük önem verdiğimiz Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızın sonucunda böyle bir ödülle daha onurlandırılmanın gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem veriyoruz. Bu çalışmalarımızı sürdürülebilir kılmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Verimliliğe ve katma değere odaklandık

Teknoloji alanındaki son gelişmeleri takip ettiklerine dikkat çeken Bursalı, bu doğrultuda ürünlerini ileri teknoloji ile ürettiklerini kaydetti. Bursalı, ürünlerinde özellikle verimliliğe ve katma değere odaklandıklarını dile getirerek, “Küresel düzeydeki müşteri beklentileri doğrultusunda yenilikçi hamlelerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Müşterilerimize faydalı ürünler sunma gayretindeyiz. Elde ettiğimiz ödüllerde ve başarılarımızda çalışma arkadaşlarımızın büyük katkısı söz konusu. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu

UN Global Compact

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. All Rights Reserved  /  Legal Informations