TR | EN
Bursalı Ar-Ge Merkezi

TÜRKİYE’NİN TEKSTİL SEKTÖRÜNDEKİ İLK VE TEK AR-GE & TASARIM MERKEZİ

Bursalı 10 Şubat 2017 tarihi itibariyle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayını alarak; Havlu üretimi alanında ilk, Tekstil Sektörünün 22. Bursa'nın 46. Türkiye'nin 369. Ar-Ge Merkezi olma başarısını gösterdi.

BURSALI AR-GE MERKEZİ

Tekstil sektöründe araştırma ve geliştirme çalışmaları oldukça zahmetli, uzun dönemi kapsayan ve bir o kadar da pahalı süreçler olarak bilinmektedir.

Bursalı Ar-Ge Merkezi, inovatif bir anlayış sergileyerek, sektöre yeni ve katma değeri yüksek ürünler kazandırırken; bilgi ve teknolojinin öne çıktığı günümüz dünyasında, sahip olduğu bilimsel ve teknolojik altyapı gücüyle, gelişim odaklı yapılanma süreçlerinde küresel düzeyde önemli adımlar atıyor.

Çeşitli üniversiteler ve araştırma şirketleri ile sürekli işbirliği içerisinde olan Bursalı Ar-Ge Merkezi, kurumsal olarak sahip olduğu bilgi ve deneyimi, yetkin insan gücü ile birleştirerek, çok daha geniş platformlara yayma hedefi doğrultusunda faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.

Kurulduğu günden bu yana, araştırma ve geliştirme faaliyetleri üzerine yoğunlaşan Bursalı, dünya ölçeğindeki müşterilerinin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda, sürdürülebilirliği olan yeni nesil ürünleri, her daim kendini güncelleyen bir anlayışla ulusal ve uluslararası piyasalara sunarken, yeniliğe odaklı değişim çalışmalarından asla ödün vermemektedir.

Tüm üretim, test, tasarım, analiz ve stratejilerini yüksek standartlarda donatılmış, gelişmiş Ar-Ge Merkezi bünyesinde kararlılıkla uygulamakta olan Bursalı, geleceğin teknolojilerini günümüzle buluşturma hedefine yönelik, mevcut kalite ve standartların yükseltilmesini amaçlarken, maliyet düşürücü yeni tekniklerin geliştirilmesi ve yeni üretim teknolojilerinin kullanılarak sektöre kazandırılması adına, başarılı bir süreç yönetmektedir.

Sürekli gelişim ve değişim anlayışını benimseyen Bursalı, tüm üretimsel ve aksiyonel faaliyetlerinde çevreci bir yaklaşım sergileyerek, içerisinde bulunduğumuz doğanın korunup geliştirilmesi çalışmalarına da koşulsuz destek verirken, global düzeyde sahip olduğu misyon ve güçlü kurumsal kimliği ile üzerine düşen tüm sorumlulukları başarıyla yerine getirmektedir.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması