TR | EN
Bursalı Tasarım Merkezi

TÜRKİYE’NİN TEKSTİL SEKTÖRÜNDEKİ İLK VE TEK AR-GE & TASARIM MERKEZİ

Üretimde katma değere ve yenilikçi yaklaşımlara odaklanan Bursalı, yaptığı çalışmalarla sektöre rol model olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük havlu ve bornoz ihracatçısı olan Bursalı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla, Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanına sahip şirket oldu.

İnovasyona büyük önem veren Bursalı, üretimde verimliliği ve katma değeri arttıran hamleleriyle, sektörün geleceğine ışık tutuyor.

Sürekli iyileştirme anlayışıyla daima gelecek odaklı adımlar atan Bursalı'nın, yaklaşık 300 metrekare fiziki alana sahip Tasarım Merkezi’nde 19 tasarımcı yeni projeleri hayata geçiriyor. Bursalı Tasarım Merkezi’nin 350 tasarım tescili bulunurken, 10 adet tamamlanan, 10 adet de devam etmekte olan toplam 20 tasarım projesi bulunuyor.

Bursalı, bu alandaki yatırım ve büyüme çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürürken, bu noktada ülkemize ve sektöre en yüksek düzeyde katma değer sağlamayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana, inovasyon odaklı çalışmalarla, yenilikçi teknolojiler geliştiren Bursalı, 2017 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla Türkiye’nin havlu alanındaki ilk ve tek Ar-Ge Merkezi unvanını da elde etmişti. Şirketimiz mükemmeliyetçi anlayış doğrultusunda gelişmeye devam ediyor.

UN Global

Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu Bursalı Grubu


Copyright 2024, Bursalı A.Ş. Tüm Hakları Saklıdır.   /  Kişisel Verilerin Korunması